Въпроси и отговори


Кои са ТОП 6 предимства на платформата?

1. Платформа Body предоставя БЕЗПЛАТЕН пакет с публикации за всеки нов потребител. 

2. Стандартизиран и опростен процес на управление, организация и контрол на информацията от потребителския профил.  „Направи си сам“ публикацията – е концепция, която спестява време като дава свобода и творчество на автора.

3. Всяка публикация може да обхваща комбинация от: снимки, дизайнерски банери, текст, видеа + още предимства. 

4. Лесна и модерна форма за споделяне към всички външни социални канали, мрежи, сайтове, имейли, смс-и. 

5. Бизнес моделът дава възможност всеки профил да ПРОДАВА своя публикация. Наричаме тази услуга PRO статия. Записвайки интересно и привличащо съдържание,  създателят на статията има опцията да задава ЦЕНА. Потенциалният клиент единствено ще вижда ЗАГЛАВИЕТО, а при плащане на посочената сума, съдържанието се отключва и е видимо единствено в  потребителски портал на клиента.

6. Всеки регистриран потребител може да бъде и един вид "рекламен канал", "рекламно лице", "инфлуенсър", екперт, ментор, майстор, по конкретна категория или по различни теми и чрез профила си в платформата да препоръчва съвети, рецепти, решения и мнения, които да са от полза на други лица. По този начин даваме SMART инструмент за допълнителни доходи, които да бъдат самостоятелно и индивидуално конструирани, управлявани и презентирани от самия профил.  

 

Добре е да знаем:

  • Представените публикации в платформата са гледна точка, която е важна, според профила на човека, който я публикува. 
  • Платформата НЕ носи отговорност за действия продиктувани от публикуваната информация и споделените материали.

 

Кой може да публикува?

  • Всеки е добре дошъл да сподели рецепта, метод, програма или препоръка, които смята за полезни и ценни за аудиторията. След регистрация и попълване на обща информация за лицето, се създава негов онлайн профил, който ще е видим за посетителите на платформата. Съответно всеки потребител отваряйки конкретна публикация, ще може да разбере повече за профила, който я е публикувал. По този начин се прави директна връзка с източника на информацията и се вижда неговата експертиза и насоченост. 

 

Какво препоръчваме?

  • Информацията да се опростява и представя ясно, хронологично и фактологично. Ако информацията е от трети източник ( сайт, експерт, книга), то да се посочи в описанието, кой е авторът й, въпреки, че друг профил я споделя в платформата.

 

Какво Ви е мнението? 

  • Насърчаваме да споделяте свободно предложения към нас, как да надграждаме и подобряваме платформата. Например с нови категории, опции, функции, удобства и т.н. Пишете ни на имейл: body@holistic.bg