Идеята

Body.holistic.bg 


Софтуерът е част от портфолио проектите на LilyPetkova.com


С разработката целим да обхванем и обединим ценна информация от много хора със знания, опит, постижения, умения и позитивна насоченост към по-вкусен и полезен начин на живот.

Това е едно добро начало да създадем и развием концепция, която има в своя замисъл голяма добавена стойност за нейните разнородни потребители, които ще я ползват.

Ние подкрепяме и стимулираме Вашите знания да се оценят и презентират интелигентно и с фокус към източника на информацията. За тази цел предлагаме и пренареждаме важна и често необходима ни ключова информация под нова дигитална форма и съвременна бизнес логика, в основата на която заложихме 3 приоритета - Полезност, Качество и Опростеност.

Платформа Body взаимства своята концепция от холистичната философия, обединявайки категории в една опростена система. Холистичната философия остава вярна на принципа, че човекът е едно цяло съставено от тяло, психика и дух. 

В този контекст е желанието ни да обхванем, организираме и свържем полезна и стойностна информация, която включва освен храната, но и съвети за диети и програми, които цялостно въздействат и помагат на ТЯЛОТО (Body) да е по-силно.

Ние също вярваме, че всеки човек е индивидуалност и микрокосмос от знания, за това всеки споделен съвет в една или друга от категориите, е  стъпка в посока свързване с някой друг, който ще е благодарен за съвета, метода или идеята.


Бъдещето принадлежи на взаимните усилия, общото развитие и опростените решения.С уважение,

Лили Петкова

www.LilyPetkova.com